enver

Questo tag è associato a 6 articoli.

Kosovo/ Diplomazia. Il Ministro Hoxhaj ha ricevuto la nuova ambasciatrice degli USA Tracey Jacobson


Di Antonio Conte – Pristina, 30 Agosto 2012, oggi il Ministro degli Affari della Repubblica del Kosovo, Enver Hoxahj ha incontrato il nuovo Ambasciatrice degli USA in Kosovo Tracey Jacobson. “E’ stato un piacere speciale”, ha detto il Ministro Hoxhaj. Nella cerimonia di benvenuto e tra le gradite e reciproche congratulazioni anche l’Ambasciatrice Tracey Jacobson ha detto … Continua a leggere

kosovo/ Hoxhaj dhe Çitaku: është koha e fundit që Republika e Kosovës të marrë udhërrëfyesin, marrëdhëniet kontraktuale dhe marrëveshjen për Stabilizim Asociim


Bruksel, 27 shkurt 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj dhe Ministrja e Integrimeve Evropiane, Vlora Çitaku kanë vazhduar takimet në Bruksel. Fillimisht Ministri Hoxhaj dhe Minstrja Çitaku kanë zhvilluar një takim me Zëvendëskancelarin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme të Austrisë, Michael Spindelegger. Në këtë takim është kërkuar … Continua a leggere

Kosovo/ Hoxhaj e Citaku svilupperanno numerosi incontri a Bruxelles


Pristina, 26 febbraio 2012 – Ministro degli Affari Esteri della Repubblica del Kosovo, Enver Hoxhaj e il Ministro per l’Integrazione europea, Citaku è recato a Bruxelles, dove ci si aspetta che avere numerosi incontri con i rappresentanti dell’Unione europea e dei rappresentanti degli Stati membri dell’UE la. Ministro e Ministro Hoxhaj Citaku avrà anche incontri … Continua a leggere

Kosovo/ Haitin. Hoxhaj: Pas njohjes do te thellojme bashkepunimin me Haitin


Port-au-Prince, 11 shkurt 2012 – Vetëm një ditë pasi iu konfirmuar njohja nga Republika e Haitit, Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar takimet me përfaqësues shtetëror në Port-au-Prince. Ministri Hoxhaj fillimisht eshte takuar me Kryeministrin e Haitit, Garry Conille, te cilin e ka falenderuar! per vendimin e Qeverise … Continua a leggere

Kosovo/ Botohet shtojca e Kosoves ne revisten prestigjioze “La Lettre Diplomatique”


Prishtinë, 10 shkurt 2012 – Botohet në Francë numri më i ri i revistës mujore “La Lettre Diplomatique”, me shtojcë enkas dedikuar Kosovës, e cila ka distribuim të gjerë në mes të opinionbërësve dhe diplomatëve në botën frankofone. Numri me i ri i revistes qe botohet ne France, por qe ka distribuim dhe audience globale, … Continua a leggere

Kosovo/ Hoxhaj visita ufficiale in Germania


Il Ministro degli Affari Esteri della Repubblica del Kosovo, Enver Hoxhaj, si recherà Domenica per una visita ufficiale in Germania, su invito del Ministro degli Esteri Tedesco, Guido Westerwelle. Pristina, 15 gennaio 2012 – Lunedì, il Ministro Hoxhaj incontrerà con il Ministro Westerwelle, e dalla diramata dal Governo del Kosovo sembra che gli argomenti su cui … Continua a leggere

Le Rubriche

Cronologia News per mese

Follow Rassegna Stampa Militare on WordPress.com

Inserisci la tua e-mail per ricevere notifica di nuovi articoli.

Unisciti ad altri 1.438 follower

La Fanteria

Follow on Bloglovin

Pirateria in Corno d’Africa