Dossier "Kosovo"

Kosovo/ Botohet shtojca e Kosoves ne revisten prestigjioze “La Lettre Diplomatique”


In foto: Vlora Citaku

Prishtinë, 10 shkurt 2012 – Botohet në Francë numri më i ri i revistës mujore “La Lettre Diplomatique”, me shtojcë enkas dedikuar Kosovës, e cila ka distribuim të gjerë në mes të opinionbërësve dhe diplomatëve në botën frankofone.

Numri me i ri i revistes qe botohet ne France, por qe ka distribuim dhe audience globale, eshte fokusuar ne shtetet e Kosoves, Rusise, Tanzanise dhe El Salvadorit.

Shtojca e Kosoves e titulluar ! “Kosova – nje demokraci e re ne zhvillim” ne rreth 30 faqe, eshte pergatitur nga Ministria e Puneve te Jashtme e Kosoves dhe Ambasada e Republikes se Kosoves ne Paris.

Pervec temave nga fusha e ekonomise, diplomacise dhe te drejtave te njeriut, ne shtojcen kosovare jane botuar edhe intervista e zgjeruar me Ambasadorin prof. Muhamedin Kullashi, si dhe kolumne te vecanta nga Kryeministri Hashim Thaci, Ministrat Enver Hoxhaj dhe Vlora Citaku si dhe shkrime autoriale nga drejtori i Aeroportit te Lyon qe operon me koncesion ne Prishtine, z. Philippe Bernard, Dr. Odile Perrot nga Misioni i OSBE-se si dhe Zevendesministri Petrit Selimi.

Kjo eshte hera e dyte gjate gjashte muajve te fundit qe Republika e Kosoves prezantohet tek audienca e targetuar e diplomateve boterore, pas botimit te nje dosje te ngjashme ne revisten me te vjeter diplomatike ne bote “The Diplomat”, qe botohet ne Britani te Madhe.

Fonte: http://www.mfa-ks.net/?page=1,4,1110 (idea: usa il traduttore di Google)

Informazioni su Responsabile del sito

Un cittadino

Discussione

Non c'è ancora nessun commento.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.

Le Rubriche

Cronologia News per mese

Follow Rassegna Stampa Militare on WordPress.com

Inserisci la tua e-mail per ricevere notifica di nuovi articoli.

Unisciti ad altri 1.438 follower

La Fanteria

Follow on Bloglovin

Pirateria in Corno d’Africa

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: